Barret športna oprema

Barret oprema za nogomet

KER SE VRHUNSKI IGRALCI USTVARIJO NA KVALITETNEM TRENINGU!

Barret Srl, ustanovljen leta 1990, proizvaja vse vrste športne opreme in se uveljavlja po vsem svetu z oblikovanjem in ustvarjanjem inovativnih orodij, ki so postale vse pomembnejše za izboljšanje taktičnega treninga in performansov nogometnih igralcev ali športnikov, ki izvajajo druge posamezne ali timske igre.

Barret izdeluje posebne izdelke, kot so lutke za žive zidove, ovire, markerji, stožci, obroči, slalomski drogovi, streljaški loki, kompleti za nogometni tenis, elastične trakove, obvodne škatle, ravne plošče, železni okvirji z mrežo…

Kakovostna značilnost orodij in raznolikost inovacij, uvedenih v preteklih letih, je Barretu omogočila na italijanskem in mednarodnem trgu postati eden izmed glavnih dobaviteljev športne opreme. Dejansko Barret razvija svoje izdelke tudi zaradi posebnih partnerstev z Juventusom, AC Milanom in FC Internazionale Milano, triju najprestižnejših nogometnih klubov na svetu. Tesna povezava med Barretom in njihovimi trenerji je omogočila plodno izmenjavo idej in informacij, namenjenih krepitvi funkcionalne zmogljivosti tehnične opreme.

Kot rezultat, orodja Barret se vsak dan uporabljajo v Vinovo, Milanello in Appiano Gentile, da bi pomagali športnemu in tehničnemu usposabljanju nekaterih največjih nogometašev na svetu.

Bilo bi skoraj nemogoče poimenovati vse profesionalne nogometne klube in nacionalne reprezentance v Italiji in Evropi, ki so prek distribucijskih omrežij pogosto izbrali Barretovo opremo.

Izkoristimo to priložnost, da omenimo nekater klube, kot so Hamburg, Arsenal, Bari, Benfica, Catania, Chelsea, Empoli, Fiorentina, FC Internazionale, Juventus, Liverpool, Livorno, Messina, Manchester United, Monaco, Napoli, Pescara, Porto, Real Madrid, Reggina, Roma, Sampdoria, Schalke 04, Siena, Stuttgart, Ternana, Torino, Udinese in italijanske, angleške, irske in argentinske reprezentance.

Našo opremo v Sloveniji uporabljajo NOGOMETNA ZVEZA SLOVENIJE, NK Olimpija Ljubljana, ND Gorica, ND Bilje, NK Slatina, NK Tolmin in drugi.

Športna oprema za vse športe

URADNI DISTRIBUTER ZA SLOVENIJO
www.nogometnidresi.com

BOŽICA TRIVUNOVIĆ s.p.
KIDRIČEVA 18
5000 NOVA GORICA
Kontaktna oseba: Zoran
Tel.: 040 952 942
MAIL: trivunovicz@gmail.com

Komentiranje ni odobreno.

Nogometnidresi.com | Športna trgovina z dresi, opremo in rekviziti za nogomet