Načini plačila

Kateri načini plačila so na voljo?

Vsa plačila, ki jih ponujamo na www.nogometnidresi.com so varna in zaščitena prek Paypal vmesnika. Plačilo lahko izvedete s:

po povzetju (plačilo izvedete kurirju na vratih. Pošta Slovenije vam bo poleg odkupnine zaračunala vplačnino, ki znaša 5,88% od vrednosti) – NI NA VOLJO
po predračunu (enostavno oddate naročilo kot plačilo po povzetju in nam na epošto posredujte prošnjo za plačilo po predračunu)
Plačila po predračunu morajo biti izvedena v roku 10dni. Po 10-ih dneh se naročilo avtomatično prekliče.
Paypal spletnim računov (varen, enostaven, hiter in poceni spletni način plačila).
Plačilo s Paypal mora biti izvedeno takoj.
kreditnimi karticami (Paypal plačniški modul, ki sprejema plačila naslednjih kartic: VISA, EUROCARD, DISCOVERY, AMERICAN EXPRESS)

Način plačila izberete vedno pred zaključkom nakupnega procesa. Enostavno kliknete na želeni način plačila in oddate naročilo. Sama spletna trgovina vas bo varno preusmerila na transakcijo, ki ste jo izbrali. Vsi posredovani podatki kreditnih kartic se ne shranjujejo in jih mi kot prodajalec ne prejmemo.

POMEMBNO!
Vsakršna zloraba ali kaznivo dejanje z kreditnimi karticami s strani kupcev je strogo prepovedana in bo najstrože sankcionirana. Če se vam pripeti, da je bila izvedena z vašo kreditno kartico transakcija na naši spletni strani, nas o tem nemudoma obvestite, da lahko takoj reagiramo in ukrepamo v skladu z zakonom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Izračunaj: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Nogometnidresi.com | Športna trgovina z dresi, opremo in rekviziti za nogomet