Poštnine in dostava

Dostava
Artikli, naročeni na Nogometnidresi.com gredo na pot v čim krajšem času. Rok dostave izdelkov je 3-15 dni.

Pošiljka je odpremljena z podjetjem Pošta Slovenije d.o.o., dostava je predvidoma naslednji delovni dan oziroma kot je zapisano pri podjetju na uradni spletni strani. Dostava je predvidoma v dopoldanskih urah. Če v času dostave kupca ni na predvidenem mestu dostave bo dostavljavec pustil sporočilo, kjer bodo nadaljnja navodila.

Pri dostavi z Pošta Slovenije d.o.o. je strošek dostave 4,00 eur in je enoten za celotno Slovenijo. Dodatno v primeru plačila odkupnine po povzetju Pošta Slovenije zaračuna vplačnino oz. stroške nakazila v višini 1,07% vrednosti odkupnine oz. najmanj 1,05€ (enako, kot pri plačilu položnice na pošti). Ta strošek ni zajet v vrednost naročila in/ali strošku dostave.

Poleg dostave na dom omogočamo tudi osebni prevzem pošiljke po predhodnem dogovoru v Novi Gorici. Naročilo je potrebno v vsakem primeru oddati z naročilom v spletni trgovini. Ko bo Vaša pošiljka pripravljena za prevzem Vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu. Dvig pošiljke je mogoč v delovnem času našega podjetja, to je vsak delovni dan od 8:00 do 15:00 ure. Prosimo Vas, da blago prevzamete v roku 3 delovnih dni od prejema obvestila, da je blago pripravljeno za prevzem, v nasprotnem primeru bo naročilo preklicano.

Cene so v EUR in ne vsebujejo DDV. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost. Ponudnik skuša čim bolje skrbeti za ažurnost in pravilnosti podatkov, ki so na Nogometnidresi. Možno je, da ponudnik ne utegne sočasno spremeniti podatkov. V takem primeru se kupca obvesti o spremembah in omogoči preklic naročila oziroma predlaga rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Izračunaj: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Nogometnidresi.com | Športna trgovina z dresi, opremo in rekviziti za nogomet